Thursday, 3 September 2015

Potato Murah RM1.90

aku nak share potato chip murah sangat. aku kat Upwell Gita. Sebotol dia RM1.90. rasa pun sama macam potato chip macam Pringle, Masto dan sama angkatan nya. 

Nama yang ini London Plus Potato Bites, nah ko...ada London Plus kat depan. hahahahah sebab tu sedap. aku Beli banyak perisa. sebab nak rasa semua perisa. paling suka perisa hot & spicy dan original flavor. Perisa Sour Cream dan Pizza memang out of service. 

semalam aku beli lagi 4 botol. 2 perisa Hot & Spicy n 2 botol lagi Original Flavour. 

Makan semasa menonton TV. hahahah relex duduk sambik Krop Krop Krop...

Selamat membeli ye


Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Edit by Danny Abdullah. Powered by Blogger.

Sila klik Nuffnang