Friday, 29 November 2013

China Kami Datang

Setelah duduk dalam kapal terbang dari kuching ke KLIA selama  1jam 40 minit aku dan geng rombongan berlegar-legar di KLIA nak explore KLIA almaklumlah dah lama tak ke KLIA. hehehe bukan JAKUN okey...cuci mata dan cuci segalanya di KLIA.





Selepas nie...Pesawat ke Guangzhou akan berlepas jam 9:40am dr KLIA ke Baiyun Guangzhou International Airport. urmmm... excited sangat tak sabar nak sampai ke china. masa nie kami semua memiliki kulit yang cantik dari sarawak.. heheheh nak tahu cerita kenapa? selepas ini apa yg berlaku,...
MH376 Kuala Lumpur Ke Guangzhou akan berlepas jam 940am ...Penerbangan mengambil masa 3 jam 40 minit. Lama tu 3 jam.... memang penat sikit duduk memanjang dalam pesawat. 

















Pesawat yang kami naiki sampai di Lapangan Terbang Baiyun Guangzhou International Airport @2:10 Pm. urusan imigresen di Lapangan terbang memang lama sedikit sebab panjang barisan. macam ular. Sebelum sampai tadi, kami di maklumkan tentang cara-cara urusan imigresen di china. Seperti negara lain juga mereka amat ketat soal dadah. walaupun kita bukan pengedar dadah tetapi sedikit gerun juga lah sebab takut ada yg masukkan dadah dalam lugage kita tanpa kita sedari.


Reactions:

2 comments:

Post a Comment

Loading...
Edit by Danny Abdullah. Powered by Blogger.

Sila klik Nuffnang