Friday, 29 November 2013

Guangzhou, Shenzhen n Hong Kong Trip

Masa telah tiba setelah berbulan-bulan menunggu trip kelab opis ke negara china. Lama tunggu oooo... mana tak nya memang tak sabar.

Seminggu lagi nak berangkat staff aku kat pejabat dah sibuk membuat persiapan. ada yang sibuk bershoping baju sejuk nak pakai kat sana. ada yang sibuk mencari info china. biasalah aku nie yang paling hevoc sekali.

Wan, Haji Ahmad, Kak Lina memang sibuk nak uruskan agenda. aku pulak sibuk cari info tentang makanan halal akak muslim restoran di china. heheheh adalah jumpa

29 November 2013 ( Kuching International Airport )
4:00am berkumpul di KIA

Mamat opis boy paling awal sampai di airport kuching. Semangat dia nie sesuai dengan mulut cerombong kapal dia sama besar dengan mulut kak senah. Dia nie paling murai kat opis. apa-apa jer mesti dia sebarkan dulu.








Penerbangan kami berangkat dari Kuching ke Kuala Lumpur menggunakan MAS MH2547 ( honestly pesawat nie tak ada TV ) boring nyer. berangkat dari kuching jam 6:00am.












Rombongan cik kiah dari Kuching Sarawak akan mendarat di KLIA jam 740am. urmm... punya lah meriah maklumlah 40 orang rakyat sarawak akan menambah penduduk china selama 5 hari.hehehehehhehehe




Aku akhiri sampai di sini je lah trip nie.. kerana akan bersambung lagi ......

Reactions:

1 comments:

Post a Comment

Loading...
Edit by Danny Abdullah. Powered by Blogger.

Sila klik Nuffnang