Wednesday, 2 September 2015

Google Ganti Logo Baru

Logo Lama

Saja nak share kat korang logo pakcik Google ini dah bertukar kepada logo baru. 1 September pihak google telah membuat pembaharuan yang lebih menarik. hahahahah tak lah boring lihat logo dia. 

Kalau ada yang prasan ketika buka browser google mesti ada terlihat animasi Tangan yang aku menyampah tengok sedang memadam logo google lama. Lepas tu tulis guna ala-ala kapor kat sekolah kan. tulis Google dan lihat lah logo Google Baru nie. lebih menarik kan
Logo Baru

Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Edit by Danny Abdullah. Powered by Blogger.

Sila klik Nuffnang