Friday, 11 September 2015

163 IPU di Kuching - Silence Hill


wah jerebu kat kuching sekarang ni semakin menjadi-jadi. IPU mencecah 163 dan ada kakak satu opis sudah ada bunyi batok-batok. 

Danny Abdullah Arjuna's photo.

Aku dah batok last week, tapi alhamdulillah sudah kembali baik cuma masih ada rasa gatal-gatal tekak. kena banyak minum air kosong time jerebu nie. 

Kes jerebu ni memang setiap tahun, cuma bezanya asap nya banyak dan sikit jer. Tahun lepas taklah seteruk macam nie.

Danny Abdullah Arjuna's photo.

Pukul 5:00 pm tadi suasana di tempat parking kereta macam dalam cerita Silence Hill. hahahaha ala-ala berkabus gtoh..









Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Edit by Danny Abdullah. Powered by Blogger.

Sila klik Nuffnang