Saturday, 31 May 2014

Guangzhou Shooping Before Off to Shenzhen


30 November hari kedua di China. Kami akan di bawa untuk bershooping. wah hebat heheheh duit kena standby dalam Yuen. masa nie rm1 sama rmb1.7, mr david juga money changer dia serba servi ada. bukan setakat pemandu pelancong, termasuk banker bergerak.

di hotel ini kami breakfast dulu, memandangkan makanan dihidangkan status halal nya was was kena makan yang tidak was was.. telur rebus, air kopi, tea, roti, buah buahan tu jer lah sebagai breakfast....


selepas breakfast dihotel kami check out terus dan ada bus telah menunggu kami depan hotel. tetapi sayang kami tidak dapat menikmati keindahan sungai pearl waktu siang. Kami sempat melihat dalam bas jer.

Kami di bawa ke sebuah Mall untuk bershoping. wah memang best juga di Guangzhou, Aku kena berjimat duit kerana di shenzhen nanti nak shoping juga. putih mata nanti di shenzhen.


Setelah penat berjalan dalam keadaan cuaca yang sejuk aku berangan seperti berada di Korea hahahahaha macam dalam cerita Korea.




Reactions:

0 comments:

Post a Comment

Loading...
Edit by Danny Abdullah. Powered by Blogger.

Sila klik Nuffnang